top of page
Open Site Navigation

Redesign

Det er ikke så lett å finne kjolen som har alt det man ønsker seg. Da er det fint at det finnes flinke sydamer som kan hjelpe til å designe om kjolen slik at man får det akkurat som man sett for seg.

Man kan sy på ermer, applikere på blonder, lage 3D-blonder, sette på et lag med farget stoff under tyllen for å få en liten fargenyanse, fjerne stoff for å få et mindre skjørt m.m. Her er det egentlig kun fantasien (og budsjettet) som setter grenser.


Vi samarbeider med to flinke sydamer. Line er håndverksmester i kjole- og draktsyerfaget og har sydd brud- og selskapsmote siden 1999. Hun er også utdannet lektor og jobber som håndverkslærer på ungdomsskole. Hun er også Oldermann i Oslo kjole- og draktsyer laug og sitter i fagnemnda.

Nicole er lærling i kjole- og draktsyerlaget og utfører det meste av reparasjoner og tilpasninger med kreativitet og nøysomlighet. Hun er stasjonert i salongen og kan utføre oppdrag på kort varsel.#redesign #omsøm #gjenbruk #preloved #egendesign #brudekjole #selskapskjole #ballkjole #sydame #lærling

Siste innlegg

Se alle
bottom of page