top of page

Brudekveld 2 mars

Hjertelig Velkommen til en kveld full av tips og inspirasjon for deg som planlegger bryllup!


Hva skal vi vise/snakke om?

- Hvordan finne drømmekjolen

- Blomster og bordekorasjon

- Designe egne ringer av gjenbrukt metall

- Smaksfulle og kreative bryllupskaker

- Tips til stylingforberedelser før den store dagen


Har du gamle smykker hjemme som du vurderer å smelte om til ringer? Gullsmeden Torgrim kan gi deg en vurdering på smykkene du har og gi et prisoverslag på nye ringer, som dere selvfølgelig designer helt selv :)


Janna fra Floriss Råholt skal snakke om blomster til den store dagen. En brudebukett skal gjenspeile deg, passe til kjolen og settingen og trenger over hodet ikke være en tradisjonell rund bukett. Men det er ikke bare buketten som skal på plass, også bordekorasjon, korsage, pynt i kirken må tenkes igjennom.


Patricia fra The Paper Bakery kommer å viser frem noe av sine kunstverk. Hun lager de mest fantastiske kaker i mange gode smaker og har lovet oss smaksprøver denne kvelden :)


Marikken og Martine vil ta opp hva som kan være lurt å tenke på i forhold til styling. Har man utfordringer med huden er det viktig å starte i tide med feks. behandlinger samt prøve ut produkter og makeup i god tid for å unngå ubehagelige reaksjoner på selve dagen.


Vi kommer selvfølgelig også til å vise frem noen brudekjoler og fortelle litt mer om hvordan vi jobber og guider en brud gjennom en prøvetime. Hvordan skal man egentlig finne drømmekjolen?


Så MYE å glede seg til her!!


Gå gjerne inn på vårt arrangement på fb og meld deg på der, slik vi lettere kan planlegge servering.


HJERTELIG VELKOMMEN!Siste innlegg

Se alle

SALG

Comments


bottom of page