top of page

Disse kjolene selger vi på kommisjon, dvs. at vi skriver kontrakt, så henger kjolen her og når den blir solgt får du penger inn på konto.

 

Ved innlevering blir vi enige om pris, men i utgangspunktet prøver vi å selge brukte kjoler til ca. 50% av nypris. Dette er inkludert vår provisjon.

Kjolen kan være her i 1 år. Hvis vi ikke har fått solgt den i løpet av den tiden, tar vi kontakt og blir enige om dato kjolen kan hentes.

Henting av kjoler skal alltid avtales på forhånd og hvis noen andre enn den som står som eier skal hente, må vi ha skriftlig tillatelse fra eier om dette i forkant.

Ønsker man ikke hente kjolen sin men heller donere den til veldedighet, har vi avtale med hope4u på Eidsvoll Verk. Da overleverer vi kjolen din til dem, som enten selger den eller gir den bort til noen som ikke har så mye å rutte med.

Vi strever etter å ha et bredt utvalg av kjoler i vår salong, både da det gjelder størrelser og fasonger. Det betyr at det ikke er alle kjoler vi har mulighet å ta inn, men at vi vurderer en og en. Alle kjoler vi skal selge videre MÅ være renset/vasket og uten skader ved levering. Ev. kan den sendes på rens gjennom oss, da betales rensen ved innlevering.

Ønsker du å selge kjole gjennom oss?

Vi elsker gjennbruk og synes det er fint at en kjole kan finne seg en ny eier da den har gjort sin nytte hos deg

Send oss følgende info - så tar vi kontakt hvis dette er en kjole vi har mulighet til å hjelpe deg og selge!

Takk for din henvendelse!

Vi er forsiktige og behandler alle kjoler som våre egne

Last opp bilder
bottom of page