top of page

SUGARING

Vi fjerner hår på hele kroppen på både kvinner og menn med sugaring metoden.

Dette er en metode som har blitt brukt i Midtøsten i lange tider og som nå blir  vanligere her, og det er det mange grunner til!

Sukkerpastaen fra Body Sugaring, som vi bruker, er 100% naturlig og laget av sukker, vann, sitron og kokosolje. Den passer til alle hudtyper, også for deg med sensitiv hud! Et bra valg for deg, og et bra valg for miljøet!

Pastaen holder lunket temperatur og irriterer derfor ikke huden like mye som vanlig varmvoks. Ved sugaring påføres pastaen mot hårs og fjernes med hårs, dette gjør det mindre smertefullt og bidrar til at hårene ikke brekker og fører til inngrodde hår. Ved sugaring fjernes også døde hudceller og huden etterlates myk og len.

For best resultat anbefaler vi at hårene er 3-4 mm lange men vi klarer å fjerne hår helt ned i 2 mm. Har du ikke vokset eller barbert deg tidligere, slik at du har veldig lange hår anbefaler at du klipper hårene litt ned, dette for å unngå at det lugger. Rett før og under menstruasjon er kroppen som regel mer følsom og vi anbefaler at du planlegger behandlingen utenom denne perioden.

bottom of page