top of page

HUDPLEIE OG VELVÆRE

Massasje og velvære gjør godt for både kropp og sinn. Det frigjør endorfiner som får oss til å slappe av, lade energi samt løse opp i både fysiske og psykiske knuter.

Våre hudterapeuter tilbyr profesjonelle hudpleiebehandlingerfor både kropp og ansikt og kan hjelpe deg med hudproblemer som akne, rosacea, fine linjer, hyperpigmentering m.m. med hjelp av høykvalitetsprodukter fra Exuviance proffesional.

I alle våre ansikts og kroppsbehandlinger bruker vi produkter fra Exuviance. Exuviance er utviklet av hudleger og gjenoppbygger samt styrker hudens egne barriere. Det selges kun av hudterapeuter og vi anbefaler alle nye kunder å starte med en ansiktsbehandling for at hudterapeuten skal bli kjent med din hud og ev. problemer for å så kunne tilpasse hjemmeprodukter etter dine behov.

Du kan kjøpe Exuviance produktene hos oss i salongen eller direkte fra deres nettbutikk.

Handler du i nettbutikken kan du komme innom å vise kvitteringen for å få stempel i ditt bonuskort. Ved fullt kort venter det en personlig tilpasset overraskelse!

Hudpleie 80 min

Om du ønsker et ordentlig avbrekk fra hverdagen er denne hudpleiebehandlingen perfekt for deg. 

I behandlingen vil vi foreta oss rens, hudanalyse, kjemisk peel, evt utklemming og massasje av ansikt, decollette, nakke og hodebunn

Til slutt vil du få en maske og avsluttende kremer. 

Hudpleie 30 min

Om du bare skulle trenger en rask quick fix, så er vår hudpleie på 30 min perfekt i en travel hverdag. 

I denne behandlingen får du rens, kjemisk peel, ansiktsmassasje og avsluttende kremer. 

Ansiktsbehandling for ungdommer

Denne behandlingen passer perfekt til ung hud 13-20 år. Sliter du med akne, kviser, sensitiv hud o.l.? Da kan denne behandlingen gjøre underverker. Under behandlingen så vil du få god veiledning om hvordan huden din er og hva som skal til få å kunne oppnå et ønsket og godt resultat.

Deluxe ansiktsbehandling med ryggmassasje

Trenger du å kjenne på at hvilepulsen sniker seg innpå og at du virkelig lever i nuet? Da er det nettopp denne behandlingen som vil gi deg det. 

Behandlingen starter med en avslappende ryggmassasje og fortsetter med en komplett hudpleiebehandling som avsluttes med vår populære gullmaske. Dette er en flott behandling i forkant av en begivenhet, f.eks bryllup.

Body peel

Avslappende kroppsbehandling som inkl. Rens, eksfoliering av døde hudceller, innpakning med retexturing body peel fra exuviance og avslappende massasje

Oppstrammende behandling for kroppen

I denne behandlingen så fokuseres det på å gi kroppen/ problemområder en oppstrammende effekt ved hjelp av varme stener, eksfoliering av døde hudceller og serum som jobber på områder med f.eks cellulitter og ujevnheter. 

Massasje

Unn deg en avslappende massasje for å redusere stress og muskelspenninger. 

Vi tilbyr klassisk massasje på 30 og 60 min 

Massasje helkropp

I denne behandlingen tar vi for oss rygg, nakke, ben, føtter, mage, armer, hender og hodebunn. Her kan vi garantere maksimal avslapping og velvære.

bottom of page