NEGLER

negler

Velstelte negler er det beste visittkortet man kan ha sies det. Og det ligger nok mye i det.
 
Vi tilbyr flere forskjellige neglbehandlinger som passer både til deg som ønsker naturlige velstelte negler og til deg som ønsker lange negler med mye farge og pynt.
 
Våre spamanikyr og pedikyr behandlinger er populære, særlig i sommerhalvåret. Disse kan kombineres med andre behandlinger som. feks. gelélakk eller dip.
 
Gelélakk på naturnegl – her steller vi dine naturlige negler, du får en lakk som herder i UV-lampe og som sitter i 2-4 uker. Vi har mange farger og velge mellom og det er også mulig å få dekor.
 
Polygel – er en hybrid mellom gelé og akryl, så her det beste fra begge verdener! Produktet har kun vært på markedet i to år, og har tatt neglbransjen med storm. Den inneholder færre skadelige kjemikalier, har bedre feste og er en drøm å jobbe med. Herdes i UV-lampe, men uten ubehagelig «heat spike». Lett å fleksibel å ha på og sitter 4-5 uker. Denne kan man også forlenge neglene med.
 
Gelish dip – Perfekt når intet annet fungerer!
Gir styrke og næring til din naturlige negl, og er ypperlig for de som ønsker å vokse ut sine egne negler uten å støpe, f.eks. neglebitere.
Like hardt som akryl, men like tynt som gelélakk og kommer i mange freshe farger!

Gelish dip kan også brukes til å forlenge negler. dersom ingenting annet har fungert.