HUDPLEIE

kropp & annsikt

Det er viktig å sette av tid til seg selv i en hektisk hverdag. Hvorfor ikke unne seg en deilig, avslappende 
kroppsbehandling?
 
Vi tilbyr ansikts- og kroppsbehandlinger utført med produkter fra Kalahari. En hudpleieserie basert på naturlige ingredienser fra Kalahariørkenen. Produktene er effektive og behagelige, og gir god effekt ved behandling. I tillegg har dem en nydelig duft!
Ansiktsbehandling
En klassisk ansiktsbehandling består av rensing av huden, eksfoliering for å fjerne døde hudceller og gi en friskere glød, en pleiende maske skreddersydd for dine behov, dyptvirkende serum og til slutt en god fuktighetskrem. 
Du kan også velge om du ønsker å legge til massasje, dyprens eller utklemming til behandlingen.
 
Har du problemer med acne på ryggen kan vi anbefale vår «ryggbehandling acne». Denne behandlingen varer en time og inkluderer utklemming.
Massasje
Vi tilbyr tre forskjellige typer massasje
 
Klassisk massasje 1 time – en fullkroppsbehandling med moderat press som myker opp stive muskler og får i gang sirkulasjonen i kroppen. 
 
Rygg- og nakkemassasje 30 min – løsner opp stive muskler i rygg og nakke og får i gang sirkulasjonen. Passer perfekt i kombinasjon med en ansiktsbehandling!
 
Aromamassasje 1 time – en avslappende fullkroppsbehandling med lett press hvor vi bruker oljer som stimulerer kroppen og sansene. Denne behandlingen passer for deg som ønsker tid for deg selv, slappe av og lade batteriene.
Spa manikyr og pedikyr
 
Ta vare føttene dine, dem skal bære deg hele livet!
 
I disse behandlingene senkes først hendene/føttene ned i et velduftende mineralbad, så skrubbes og masseres dem med deilige produkter fra Kalahari. Negler og neglbånd stelles og etterlates velstelte og pene.

Ønsker du farge eller fransk manikyr på neglene kan dette også legges til.