KURS I SUKKERVOKS

kurs i sugaring

HVORFOR SKAL MAN VELGE KURS I SUKKERVOKS

Med body sugaring fjerner man hår og døde hudceller og huden etterlates myk og glatt.

Med denne nye sukkervoksen gjør man omvendt av vanlig voks. Man drar av vokset i samme retning som hårene vokser. Dette gjør at huden holder seg hårfri lenger i og med at man unngår at hårene brekker.

Man unngår også irritasjon i hårsekkene, og risikoen for inngrodde hår minsker markant.

Man jobber med sukkervoksen i hånden. Du slipper både spatler og remser, noe som betyr at du bruker mindre tid på behandlingen.

Sukkervoksen setter seg ikke fast på levende hud. Sukkervoks er derfor perfekt til brasiliansk/manzilian voksninger. Du kan aldri skade huden til kunden din.

Med sugaring får man også med korte hårstrå, min. lengde ca 2 mm. Kunden slipper å la hårene vokse så lenge.

Sukkervoksen er 100% naturprodukt. Sukkervoks inneholder ikke allergifremkallende emner. Vokset er vannløselig, noe som er lettvint hvis du får det på gulv eller håndklær.

Sukkervokset finnes i 3 forskjellige tykkelser. Den mykeste voksen brukes gjerne til store områder for å unngå å «lugge» kunden. Man bruker fastere voks på mindre områder som f.eks. overleppe og hake. Konsistensen på vokset gjør at man etterlater minimalt med vokserester på kundens hud.

På vårt sukkervoks kurs får du kunnskap i alt du trenger å vite for å begynne å vokse. Du trenger ikke noen forkunnskaper og vi finnes her for deg også etter kurset.
STARTKIT SUKKERVOKS BODYSUGARING:

 • Voksvarmer 2 st
  Sukkervoks á 1kg x 3st
  Precleanser – renser huden og dreper bakterier
  Aftercare lotion – etterbehandlingskrem
  Lavendel talkum
  Latexhandsker – 100 st
  Reklamefoto A4 x 2st

Ta kontakt for info om priser og kursdato.