kurs i sugaring

Gjennom Bodysugaring Norge holder vi kurs i sugaring for den som ønsker å jobbe profesjonelt med dette.

Sugaring er en metode å fjerne uønsket hårvekst på som har blitt brukt i mellom Østen i lange tider, og som nå også blir alt vanligere her.

Vi bruker en sukkervoks som er laget i Sverige av sukker, vann, økologisk sitron og økologisk kokosolje. Altså er produktet 100% naturlig, vegansk og nærprodusert.

Man jobber med sukkerpastaen i hånden slik at man slipper spatler og remser, noe som også gjør den økonomisk og miljøvennlig.

Med body sugaring fjerner man hår og døde hudceller og huden etterlates myk og glatt.

Med sukkervoksen gjør man omvendt av vanlig voks. Man drar av vokset i samme retning som hårene vokser. Dette gjør at huden holder seg hårfri lenger i og med at man unngår at hårene brekker. Man unngår også irritasjon i hårsekkene, og risikoen for inngrodde hår minsker markant.

Sukkervoksen setter seg ikke fast på levende hud. Sukkervoks er derfor perfekt til brasiliansk/manzilian voksninger. Du kan aldri skade huden til kunden din.

Med sugaring får man også med korte hårstrå, min. lengde ca 2 mm. Kunden slipper å la hårene vokse så lenge.

Sukkervoksen er 100% naturprodukt. Sukkervoks inneholder ikke allergifremkallende emner. Vokset er vannløselig, noe som er lettvint hvis du får det på gulv eller håndklær.

Sukkervokset finnes i 4 forskjellige tykkelser. Den mykeste voksen brukes gjerne til store områder for å unngå å «lugge» kunden. Man bruker fastere voks på mindre områder som f.eks. overleppe og hake. Konsistensen på vokset gjør at man etterlater minimalt med vokserester på kundens hud.

På vårt sugaringkurs får du kunnskap i alt du trenger å vite for å begynne å vokse. Du trenger ikke noen forkunnskaper og vi finnes her for deg også etter kurset. Kurset kan enten utføres hos oss, hos deg i din salong (mot et reisetillegg) eller online.

STARTKIT SUKKERVOKS BODYSUGARING:

 • Voksvarmer 2 st
  Sukkervoks á 1kg x 3st
  Precleanser – renser huden og dreper bakterier
  Aftercare lotion – etterbehandlingskrem
  Lavendel talkum
  Nitrilhansker
  Reklamefoto A4 x 2st

 

Høres dette interessant ut – ta kontakt for en hyggelig prat om priser og kursdato!